top of page

Uusi Tilausjärjestelmä - Sujuvampaa Virtuaalisisustamista!

Hei rakkaat asiakkaat ja yhteistyökumppanit!


Syksy tuo mukanaan paitsi värikkäät lehdet ja raikkaan ilman, myös jotain uutta ja innostavaa virtuaalisisustuskenttään! Olemme iloisia voidessamme esitellä uuden ja parannellun tilausjärjestelmämme.


Mistä on kyse?

Emme ole keskittyneet pelkkään tekniseen päivitykseen uudessa tilausjärjestelmässämme. Sen sijaan olemme ottaneet huomioon palautteenne ja räätälöineet järjestelmän juuri teitä varten. Uudistuksilla olemme tehneet tilausprosessista sujuvamman, ja kuvien lisääminen on entistä vaivattomampaa. Yksi parhaista uudistuksista on reaaliaikainen tilauksen seuranta: voit nyt nähdä tarkalleen, missä vaiheessa tilauksesi on, ja saat heti alussa tiedon tilauksen valmistumisajankohdasta.


Euroopan kärjessä

Onko sinulla kiire saada stailatut kuvat julki? Ei hätää! Olemme kuulleet toiveesi ja ylpeinä esittelemme uuden pikatilauspalvelumme. Jos teet tilauksen ennen klo 13:00 arkipäivisin, kuvat ovat valmiit samana päivänä. Uskomme, että olemme ensimmäisiä Euroopassa tarjoamaan näin nopean virtuaalisisustuspalvelun!


Ja mikä parasta? Palvelun hinta on vain +15€/kuva + virtuaalisisustuksen normaali hinta + alv. Toistaiseksi pikatilaus on saatavilla ainoastaan virtuaalisisustuspalveluumme.


Mikä muuttuu?

Käyttöliittymä: Olemme uudistaneet käyttöliittymämme, ja sen pitäisi nyt olla entistä intuitiivisempi ja käyttäjäystävällisempi.

Käyttäjätilin päivitys: Jos sinulla oli jo käyttäjätili vanhassa järjestelmässämme, sinun tulee vain päivittää salasanasi ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Uudet käyttäjät voivat rekisteröityä normaaliin tapaan.

Sähköpostitilaukset: Siirrymme kokonaan uuteen järjestelmäämme, joten emme enää ota tilauksia vastaan sähköpostitse. Uusi järjestelmämme on nyt ensisijainen tapa tehdä tilauksia.

Tilauksen seuranta: Kun teet tilauksen, saat heti arvion sen valmistumisajankohdasta. Lisäksi voit seurata tilauksesi etenemistä reaaliajassa tilauksen omalta sivulta.


Ely-keskus | Euroopan unioni – Yhteistyön voimalla

Hankkeemme on saanut osarahoitusta Euroopan unionilta, minkä ansiosta olemme kyenneet kehittämään ja toteuttamaan projektiemme tavoitteita entistä tehokkaammin. EU:n tuki on mahdollistanut meille tiettyjen teknisten ja toiminnallisten vaatimusten täyttämisen.


Kiitos Ely-keskukselle ja Euroopan unionille yhteistyöstä ja mahdollisuudesta toteuttaa tämä hanke. Teidän avullanne pystymme jatkuvasti parantamaan palveluitamme ja vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin.Lopuksi

Toivomme, että olette yhtä innoissanne uudesta tilausjärjestelmästämme kuin mekin. Haluamme jatkuvasti kehittyä ja kuulla palautettanne, joten jos sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@bevir.fi tai puhelimitse 045 78357252.


Kiitos tuestanne ja yhteistyöstänne!


Iloisin terveisin, Bevir-tiimi 💙🍂🚀

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page