top of page

Virtuaaliremontti

99,95€

Hintaan lisätään alv 24%

Kahden arkipäivän toimitus

Tilaa minuuteissa

Ilmainen korjauskerta

Mikä on virtuaaliremontti?

Mikäli kohde on remontin tarpeessa, on virtuaaliremontin avulla helppo havainnollistaa tulevaa remonttia ja tarjota asiakkaalle jo valmista havainnekuvaa siitä, miltä kohde voisi näyttää.

Virtuaaliremontissa tilaa mallinnetaan uudestaan 3D- ohjelman avulla. Virtuaaliremontit noudattavat asiakkaan toiveita tilan suhteen.

Virtuaaliremontti on oiva ja nopea tapa välittää remonttikohteita, kun havainnollistavat kuvat ovat jo katsojalle esillä.

Olohuone
Olohuone kalustettuna

Vie hiiri kuvan päälle

Mitä hyötyä virtuaaliremontista on ?

Myynnin tehostaja

Remonttikohteiden myynti on huomattavasti helpompaa kun  remontoitavasta tilasta on tehty jo havainnollistava kuva myynti-ilmoitukseen. Virtuaaliremontti on kustannustehokkain tapa toteuttaa remonttien visualisointi ennen niiden totauttamista.

Tuki visualisoinnissa

Virtuaaliremonttin myötä katsojan on helpompi visioida kohdetta ja sen mahdollisuuksia kokonaisuudessaan.

Parantaa näkyvyyttä

Kuvat kohteen nykyisestä kunnosta saattaa lamauttaa kiinnostuksen heti. Usein pienellä pintaremontilla saadaan asunnosta koti. Virtuaaliremontti on kustannustehokas tapa luoda mielikuva tulevasta kodista.

Asiakkaamme kertovat

REMAX kiinteistövälitys

Petri, RE/MAX

"Moi, kävin juuri katsomassa ja hyväksymässä tilauksen kahdeksan stailauskuvaa.  Aivan loistavasti oivallettu meidän ajatus ja toive. Sisustukset ovat todella hyviä. KIITOS TAAS!"

Esimerkkikuvia

bottom of page