top of page

Palvelut

Hintaan lisätään alv 24%

Päällesisustus

Vanha kalustus vaihdetaan uuteen

Yksi ilmainen korjauskerta

49,95€

Toimitusaika: 2 arkipäivää

Virtuaalisisustus

Tyhjään kuvaan tehtävä stailaus

Yksi ilmainen korjauskerta

29,95 €

Toimitusaika: 1 arkipäivä

Virtuaaliremontti

Kiinteiden pintojen muutokset

Yksi ilmainen korjauskerta

99,95€

Toimitusaika: 2 arkipäivää

Lisäpalvelut

noun-images-3661801_edited.png

Vaihtoehtoinen sisustus

Vaihtoehtoinen sisustus antaa sinulle mahdollisuuden sisustaa sama kuva kahdella eri tyylillä. Tavoita laajempi ostajakunta ja herätä mielikuvia laajemmin toisen sisustustyylin avulla.

22,00

Hintaan lisätään alv 24%

Objektin poisto

noun-remove-1199916_edited.png

Ruma lamppu tai kulahtanut sohva, ei kiitos! Objektin poisto -palvelumme avulla voit poistaa kuviin kuulumattomat elementit vaivatta.  Yhden objektin poiston hinnalla pääset eroon häiriötekijästä.

15,00

noun-brightness-5765142_edited.png

Paranna valotusta

Valaistus ratkaisee kaiken! Paranna kuvasi värisävyjä ja valotusta palvelumme avulla. Saavuta täydellinen valaistus ja värien hehku kuvaan ja luo visuaalisesti vastustamaton ensivaikutelma potentiaalisille ostajille.

15,00

noun-roller-brush-3585306_edited.png

Seinän värinvaihto

Anna seinillä uusi väripaletti! Haluatko muuttaa seinien väriä tai lisätä tehosteseiniä? Seinän värin vaihto -palvelumme avulla voit luoda juuri oikean tunnelman. 

15,00

noun-room-divider-5805015_edited.png

Tilanjakaja

Luo tilaan virtaviivaista toiminnallisuutta! Me tiedämme, että tilan jakaminen voi tehdä ihmeitä asunnon esittelyssä. Lisää esimerkiksi lasinen tilanjakaja ja luo tilaan modernia erottelua. 

15,00

Yhteistyökumppanit

Realest3-logo

Ammattivalokuvaus

Realest3 on yksi Suomen johtavista asuntokuvauspalveluiden tuottajista. 

Palvelukuvaukset

Virtuaalinen sisustaminen

Digistailaus on asunnon virtuaalista sisustamista, jossa kohde sisustetaan 3D-kalusteilla. Digistailauksen tarkoituksena on luoda kohteesta visuaalisesti houkuttelevampi ja kutsuvampi. Virtuaalista sisustamista hyödynnetään usein kiinteistövälittäjien markkinointitarkoituksiin, jotta mahdolliset ostajat voivat hahmottaa helpommin, miltä tila voisi näyttää huonekaluilla ja vaihtoehtoisella sisustuksella. 

Digistailaus on yhä suositumpi vaihtoehto perinteiselle stailaamiselle, jossa kohteeseen tuodaan fyysisesti huonekaluja ja se sisustetaan hetkellisesti. Virtuaalisisustus on kustannustehokkaampaa, sillä se ei vaadi fyysisiä huonekaluja, niiden kuljetusta ja asettelua. Digistailaus on myös joustavampaa, sillä virtuaaliset huonekalut voidaan helposti järjestää uudelleen tai vaihtaa, mikäli asiakas niin haluaa.  

Digistailauksen tilaaminen on helppoa ja yksinkertaista. Virtuaalisisustus onnistuu parhaiten kuviin, jotka ovat kuvattu niin, että tilan kulmat näkyvät. Näin voidaan varmistua mittasuhteiden oikeaoppisesta suhteesta. Kuvien laatu tulee myös olla riittävän hyvä, jotta lopputuloksesta, eli digistailauksesta tulee mahdollisimman hyvä.  

Yksi digistailauksen tärkeimmistä hyödyistä on se, että virtuaalisisustamisen avulla potentiaaliset ostajat näkevät kiinteistön parhaassa mahdollisessa valossa, vaikka nykyiset huonekalut ja sisustus eivät tekisikään kohteelle oikeutta. Digistailaus auttaa lisäämään kohteen kiinnostusta ja lopulta johtaa nopeampaan ja kannattavampaan myyntiin. 

Digitaalinen stailaus on hyödyllinen apuväline kiinteistöalan ammattilaisille ja sijoittajille, jotka haluavat markkinoida kiinteistöjään tehokkaasti ja tuloksellisesti samalla säästäen kustannuksia. Mutta mikä parasta, virtuaalisen stailauksen tilaaminen on todella helppoa, vaivatonta ja nopeaa, sillä saat valmiin virtuaalisesti sisustetun kuvan takaisin heti seuraavana arkipäivänä tilauksesta.  

Vanhojen kalusteiden poisto

Kohteen vanhat kalusteet voidaan korvata niin kutsutulla päällesisustuksella. Päällesisustus on yksi tapa visualisoida ja piristää vanhaa kotia tai kohdetta ilman varsinaisia remontteja. Päällesisustus tarkoittaa uusien huonekalujen ja sisustuselementtien lisäämistä olemassa olevan sisustuksen päälle. Tämä on helppo ja nopea tapa päivittää tila ja antaa sille uusi ilme.  

Päällesisustamista suositaan usein asunnoissa, joissa edellinen asukas on jättänyt jälkeensä vanhat huonekalut tai tila on muuten vanhanaikainen. Päällesisustamalla voidaan helposti poistaa vanha ilme ja tuoda tilaan uusi henki. Uusilla huonekaluilla ja sisustuselementeillä voidaan korostaa tilan parhaita puolia ja luoda viihtyisämpi ja modernimpi sisustus. 

On tärkeää muistaa, että päällesisustuksen tarkoitus ei ole harhauttaa asiakasta tai peittää ongelmia. Sen sijaan se tarjoaa asiakkaalle mielikuvan tilasta vaihtoehtoisella sisustuksella ja ilmeellä. Tämä auttaa asiakasta visualisoimaan, miltä tila voisi näyttää ja auttaa myös myyntiprosessissa. 

Päällesisustus on helppo ja nopea tapa päivittää kohteen vanhaa tyyliä. Päällesisustaminen auttaa korostamaan tilan parhaita puolia ja luomaan tilasta uuden ilmeen. On tärkeä muistaa, että päällesisustamisen tarkoitus on tarjota vaihtoehtoinen sisustusidea, eikä edesauttaa harhaanjohtavaa mielikuvaa.

Virtuaaliremontti

Virtuaaliremontti on uusi ja innovatiivinen tapa suunnitella ja toteuttaa remontteja digitaalisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että remontin alustavien suunnitelmien pohjalta luodaan virtuaalinen havainnekuva tulevasta remontista. Virtuaaliremonttien hyödyt ovat moninaisia. 

Yksi suurimmista virtuaaliremonttien eduista on se, että ne tarjoavat helpon ja edullisen tavan suunnitella ja visualisoida erilaisia remonttivaihtoehtoja jo ennen varsinaisen remontin aloittamista. Virtuaaliremonttien avulla suunnittelija voi helposti kokeilla eri materiaaleja, värejä ja sisustusratkaisuja, jolloin remontin lopputuloksesta saadaan käsitys jo ennen sen varsinaista toteutusta. Virtuaalisen remontin avulla remonttikunnossa olevaa kohdetta voidaan markkinoida ennakkoon ilman, että remonttia tehdään oikeasti. Näin potentiaalisille asiakkaille voidaan kuvata kohteen potentiaalia remontin jälkeen. 

Toinen virtuaaliremonttien hyöty on, että ne auttavat välttämään mahdollisia virheitä suunnitteluvaiheessa. Väri ja materiaalivalintoja voidaan testata kohteessa ilman, että fyysisesti tehdään mitään ja samalla varmistutaan valintojen toimivuudesta. 

Kolmas hyöty virtuaaliremonteista on, että ne ovat ympäristöystävällisempiä kuin perinteiset remontit. Virtuaaliremonteissa ei tarvitse käyttää materiaaleja, kuljettaa niitä työmaalle tai käyttää energiaa ja muita resursseja remontin toteuttamiseen. Tämä vähentää remontin ympäristövaikutuksia merkittävästi. Kuinka turhauttavaa olisi tehdä oikea lattia tai seinäremontti kohteeseen, jos asunnon ostaja kuitenkin vaihtaa materiaalit ja maalipinnat itseään miellyttävämpiin vaihtoehtoihin? 

Neljäs virtuaaliremonttien etu on, että ne tarjoavat helpon tavan jakaa suunnitelmia ja ideoita muille. Virtuaaliremontit voidaan jakaa digitaalisessa muodossa, mikä helpottaa suunnittelutyön jakamista ja kommentointia eri sidosryhmien välillä. Tämä nopeuttaa suunnitteluprosessia ja helpottaa kommunikointia remontin eri osapuolten välillä. 

bottom of page