top of page

Virtuaalisisustaminen Viherhuoneissa

Helsingin Sanomat julkaisi hiljattain artikkelin, jossa käsitellään kaupungin uusinta trendiä: viherhuoneita. Nämä luonnonläheiset tilat ovat valloittaneet helsinkiläisten sydämet, ja me Bevirillä olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet olla mukana virtuaalisisustamassa useita näistä upeista viherhuoneista. Kiinteistövälittäjät, hyötyvät merkittävästi palveluistamme parantaessaan kohteidensa näkyvyyttä ja houkuttelevuutta.


Viherhuoneet

Viherhuoneet ovat yleistyneet nopeasti Helsingin uusissa rakennushankkeissa ja remonteissa. Nämä tilat tarjoavat asukkaille mahdollisuuden nauttia vehreydestä ympäri vuoden, tuoden luonnon lähemmäksi kaupunkiasumista. Helsingin Sanomien artikkelissa korostetaan, kuinka viherhuoneista on tullut suosittu lisä erityisesti modernien kaupunkiasuntojen suunnittelussa.


Kiinteistövälittäjät tietävät, että ensivaikutelma on ratkaisevan tärkeä asuntokaupoissa. Virtuaalisisustaminen antaa mahdollisuuden esitellä kohteet parhaimmillaan ja houkutella ostajia. Bevir tarjoaa kiinteistövälittäjille mahdollisuuden näyttää viherhuoneiden potentiaali realistisesti ja inspiroivasti, auttaen myymään kohteet nopeammin ja parempaan hintaan.


Virtuaalisisustamisessa käytämme edistyksellisiä 3D-ohjelmistoja, joiden avulla voimme lisätä digitaalisia elementtejä viherhuoneen kuviin. Tämä prosessi mahdollistaa realististen ja houkuttelevien kuvien luomisen, jotka tuovat esiin tilan parhaat puolet ja antavat potentiaalisille ostajille inspiraatiota. Olipa kyseessä moderni, minimalistinen tyyli tai runsas, trooppinen viidakko, voimme esittää eri vaihtoehtoja ja auttaa kiinteistövälittäjiä löytämään juuri heidän kohteeseensa sopivan tyylin.


Case: Helsingin Trendikkäät Viherhuoneet

Helsingin Sanomien artikkelissa mainitut viherhuoneet ovat täydellinen esimerkki siitä, kuinka digistailaus voi muuttaa tilan ilmettä. Esimerkiksi eräässä projektissa loimme asiakkaalle vision viherhuoneesta, jossa yhdistyivät modernit huonekalut ja monipuolinen kasvivalikoima. Lopputulos oli niin vaikuttava, että kiinteistövälittäjä pystyi esittelemään tilan potentiaalisille ostajille upeasti sisustettuna ja inspiroivana tilana, mikä johti nopeaan myyntiin.


Asiakaskokemuksia ja Referenssejä

Kiinteistövälittäjämme ovat olleet erittäin tyytyväisiä virtuaalisisustamispalveluihimme. Useat heistä ovat kertoneet, kuinka virtuaalisisustaminen on auttanut myymään asunnot nopeammin ja parempaan hintaan. Eräs välittäjä kertoi, kuinka he pystyivät digistailauksen avulla näyttämään viherhuoneen mahdollisuudet ja tekemään päätöksiä sisustuksen suhteen paljon helpommin.


Olemme eturintamassa auttamassa kiinteistövälittäjiä näyttämään näiden tilojen potentiaali virtuaalisisustuksen avulla. Kohteiden digistailaus parantaa kohteiden näkyvyyttä ja houkuttelevuutta, mikä nopeuttaa myyntiprosessia ja parantaa myyntihintoja. Jos haluat parantaa kohteidesi myynti- ja vuokrausmahdollisuuksia, ota yhteyttä meihin. Tehdään yhdessä kohteesi myynti- ja vuokrakuvista houkuttelevia ja inspiroivia!コメント


bottom of page