Huonevalinta virtuaalisisustuksissa

Useat välittäjät ovat viimeaikoina kysyneet meiltä, mistä huoneista virtuaalisisustus kannattaa tehdä ja kuinka monta virtuaalisisustuskuvaa olisi hyvä olla. Hyviä kysymyksiä, alla havaintojamme viimeaikaisista trendeistä.


Kuvien määrä perustuu vahvasti kohteen suuruuteen, mutta lähtökohtaisesti meiltä tilataan aina vähintään kaksi kuvaa asuntoa kohden, olohuone + makuuhuone. Olohuone on usein suosittu kuva, sillä sen avulla saadaan herätettyä potentiaalisissa ostajissa mielikuva mahdollisen uuden kodin oleskelutilasta, jossa aikaa vietetään usein eniten. Olohuone on usein myös kohteen keskeisin ja isoin huone, jonne halutaan elon tuntua.


Yhtä tärkeäksi huoneeksi on noussut makuuhuone. Potentiaaliset ostajan haluavat kuvitella itsensä asumaan asuntoon jo katselmusvaiheessa. Makuuhuoneella on merkittävä rooli kodikkaan ja lämpöisen tunnelman luomisessa. Etätyöt ovat lisääntyneet viime aikoina merkittävästi ja olemmekin lisänneet toimivia etätyöpisteitä olohuoneisiin sekä myös makuuhuoneisiin.