top of page

Huonevalinta digistailauksissa

Useat välittäjät ovat viime aikoina kysyneet meiltä, mihin huoneisiin virtuaalisisustus kannattaa tehdä ja kuinka monta virtuaalisisustuskuvaa olisi hyvä olla. Hyviä kysymyksiä molemmat. Alla esittelemme havaintojamme ja suosituksia huonevalintaan liittyen.


Stailattavien kuvien määrä pohjautuu vahvasti kohteen suuruuteen, mutta lähtökohtaisesti meiltä tilataan aina vähintään kaksi kuvaa asuntoa kohden, olohuone ja makuuhuone. Olohuone on suosituin stailattava huone, sillä sen avulla saadaan herätettyä potentiaalisissa ostajissa mielikuva mahdollisen uuden kodin oleskelutilasta, jossa aikaa vietetään usein eniten. Olohuone on usein myös kohteen keskeisin ja suurin huone, johon halutaan luoda kodikas ja kutsuva tunnelma.


Yhtä tärkeäksi huoneeksi on noussut makuuhuone. Potentiaaliset ostajat haluavat kuvitella itsensä asumaan asuntoon jo katselmusvaiheessa, ja makuuhuoneella on merkittävä rooli kodikkaan ja lämpöisen tunnelman luomisessa. Makuuhuoneen sisustuksen avulla voidaan korostaa tilan valoisuutta ja tilavuutta, mikä voi vaikuttaa merkittävästi asunnon potentiaalisten ostajien mielenkiinnon herättämiseen.


Nykyään etätyöt ovat lisääntyneet merkittävästi ja yhä useammat ihmiset haluavat kotiinsa toimivan etätyöpisteen. Olemme huomanneet, että toimivat etätyöpisteet ovat kysyttyjä ja ne lisäävät asunnon houkuttelevuutta. Etätyöpisteitä voidaan sijoittaa olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen, ja niiden avulla voidaan luoda mielikuva kodista, jossa on helppo yhdistää asuminen ja työskentely.


Lisäksi digistailauksen avulla voidaan korostaa asunnon vahvuuksia ja mahdollisuuksia. Esimerkiksi avokeittiö voi vaikuttaa hankalalta sisustaa tyhjänä, mutta virtuaalisisustuksen avulla voidaan näyttää, miten keittiöön voidaan sijoittaa toimiva ruokailuryhmä ja luoda yhtenäinen kokonaisuus olohuoneen kanssa.


Lopuksi on hyvä muistaa, että virtuaalisisustus on erinomainen lisä työkalupakkiin, joka auttaa nopeuttamaan asunnon myyntiä. Digistailauksen avulla asunto saadaan esiteltyä potentiaalisille ostajille mahdollisimman houkuttelevalla tavalla ja auttaa heitä kuvittelemaan itsensä asumaan tilassa. Vaikka virtuaalisisustus onkin tehokas keino auttaa myymään asunto, on tärkeää muistaa, että se on vain yksi osa asunnon myyntiprosessia. Asunnon esittely, hyvä valokuvaus ja kunnollinen markkinointi ovat myös tärkeitä tekijöitä, jotka vaikuttavat siihen, kuinka nopeasti asunto myydään.

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page