top of page

Päällesisustus

49,95€

Hintaan lisätään alv 24%

Kahden arkipäivän toimitus

Tilaa minuuteissa

Ilmainen korjauskerta

Päällesisustus1 38.jpg

Mikä on päällesisustus?

Päällesisustuksella tarkoitetaan sisustusta,
joka tehdään kohteen sen hetkisen sisustuksen päälle. Käytännössä vanhat kalusteet korvataan uusilla, jonka myötä kohde saa päivitetyn ilmeen.

Päällesisustamista suositaan kohteisiin,
joissa on vielä edellisen asukkaan vanhat kalusteet. Päällesisustamisen avulla kohteesta saadaan houkuttelevampi.

 Päällesisustamista ei ole tarkoitus käyttää asiakkaan harhauttamiseen, vaan tarjota asiakkaalle mielikuva samasta tilasta vaihtoehtoisella sisustuksella ja ilmeellä.

Vanhat kalusteet
Uudelleenkalustettu huone

Vie hiiri kuvan päälle

Mitä hyötyä päällesisustamisesta on ?

Virkistää ilmettä

Päällesisustuksen avulla pystytään vaivattomasti piristämään kohteen ilmettä, mikäli edellisen asukkaan kalusteet eivät viehätä omaa silmää.

Paljastaa mahdollisuudet

Kaikki tilat eivät ole helposti hahmotettavissa. Vanhat matot ja lipastot voivat usein hämätä katsojaa ja koko ilmoituksesta voi välittyä negatiivinen vaikutelma. Päällesisustamisen myötä tilasta saadaan herätettyä sen vaihtoehtoiset mahdollisuudet.

Myynnin työkalu

Päällesisustaminen toimii hyvänä myynnin työkaluna, jossa välittäjä voi esittelyssä havainnollistaa kohdetta erilaisella sisustuksella.

Asiakkaamme kertovat

REMAX kiinteistövälitys

Petri, RE/MAX

"Moi, kävin juuri katsomassa ja hyväksymässä tilauksen kahdeksan stailauskuvaa.  Aivan loistavasti oivallettu meidän ajatus ja toive. Sisustukset ovat todella hyviä. KIITOS TAAS!"

Esimerkkikuvia

bottom of page