top of page

Meistä

Ketä me olemme ja mistä tulemme?
 
Olemme neljän hengen kaveriporukka Turusta. Omaamme yhteisen taustan opiskelijayrityksestä, jossa toimimme aktiivisesti. Olemme ehtineet kerryttämään kokemusta eri liiketoiminta-aloista opiskeluiden aikana ja siitä on ollut paljon hyötyä myös oman yrityksen perustamisessa. Meitä yhdistää "tekevä" asenne työntekoa kohtaan ja innovatiivisuus asioiden kehittämiseen.

Image by Collov Home Design
Image by Spacejoy
Mistä ajatus virtuaalisisustamiseen?

Yksi perustajajäsenistä oli syksyllä 2019 etsimässä itselleen asuntoa. Katsoessaan hakusivustoilta kohteita, huomio kiinnittyi ilmoituksiin, joiden ensimmäiset kuvat olivat sisustettu tyylikkäästi. Valmiiksi sisustettu kohde antoi valtavasti enemmän visuaalista käsitystä asunnosta, sen koosta ja mahdollisuuksista. Hän muutti kohteeseen, jonka myynti-ilmoituksessa oli käytetty virtuaalisisustusta. Aloimme yhdessä pohtimaan asuntoilmoitusten uudistamista ja selvittämään, miten markkinaa voisi parantaa. Ajatus oli herännyt.

Mihin pyrimme?​

Pyrkimyksemme on vakiinnuttaa virtuaalisisustamisen käyttö Suomen asuntomarkkinoilla. Palvelumuotoilu ja -kehitys ovat toimintamme kulmakivet. Tunnistamme kiinteistö- ja vuokra-alan kiireet ja siksi haluamme luoda palvelun, joka on käyttäjälle helppo ja nopea. Asiakaspalvelun tärkeys on avainasemassa. Arvostamme välittäjän aikaa, jonka myötä palvelumme on ketterä ja nopea. Samalla tarjoamme matalan kynnyksen palvelun, jota on helppo lähteä kokeilemaan ja havainnoimaan vaikuttavuutta kohteiden liikkuvuuteen.

Interior
Jere Nieminen, Bevir

Jere Nieminen

Benjamin Nygren, bevir

Benjamin Nygren

Viljami Antola, Bevir

Viljami Antola

bottom of page