top of page

Digistailaus haastavina aikoina

Asuntomarkkina on korkojen nousun myötä ollut haasteellisessa tilanteessa. Asuntokaupan hidastunut tahti viittaa siihen, että asuntoilmoituksiin on panostettava entistä tehokkaammin ja myynnin tueksi on etsittävä konkreettisia lisäpalveluita näkyvyyden maksimoimiseksi. Digistailaus on vaihtoehdoista kustannustehokkain.
Loppuvuonna 2022 kerätyn asiakaspalautteen mukaan asiakkaamme tunnistivat digistailauksen hyödyt konkreettisesti ja viesti oli yhdenmukainen: kohteet saivat huomattavasti enemmän yhteydenottoja digistailauksen myötä, ja tämä vauhditti kohteiden myyntiä merkittävästi.

Uskomme vahvasti, että haastavina aikoina digistailauspalveluiden kysyntä tulee kasvamaan entistä voimakkaammin. Me Bevirillä olemme jo varautuneet kasvavaan digistailauspalveluiden kysyntään ja haluammekin toimia jokaisen asiakkaamme myynnin tukena parhaan osaamisemme mukaan. Haastavat ajat pakottavat uusiin toimiin. Palvelumme avulla digistailausta voi kokeilla hyvin matalalla kynnyksellä ja tunnustella sen tuomaa vaikutusta kohteen myyntiin.

コメント


bottom of page