Image by Sarah Dorweiler

Missio

Bevir Oy on asuntoilmoitusten kaupallistaja. Tarjoamme laadukasta virtuaalisisustuspalvelua kiinteistövälittäjille ja asuntosijoittajille. Toimintamme ytimessä on nopeus ja laatu. Virtuaalisisustuksen tarkoituksena on lyhentää kohteen aikaa markkinalla. Haluamme olla mukana parantamassa kokonaisvaltaisesti asuntoilmoitusten laatua Suomessa.

Uskomme, että jokaisesta tilasta löytyy oma potentiaalinsa. Usein tyhjät ja kolkot asuntokuvat hukuttavat alleen asunnon todellisen luonteen. Tyhjillä asuntokuvilla on haastava erottua massasta. Hakijan huomio kiinnittyy usein erottuviin ja näyttäviin kohteisiin. Trendikkäällä sisustuksella on ensivaikutelman kannalta suuri merkitys.

Asunnon hankinta tehdään usein tunnepohjaisesti, jonka vuoksi oikean mielikuvan luomisella on suuri merkitys myynti- ja vuokrailmoituksissa. Vuokra-asunnoissa päätös vuokrauksesta tehdään entistä useammin näkemättä asuntoa. Kuvien ja vuokrailmoituksen merkitys korostuu entisestään. Ensivaikutelman luomista ei tule siis väheksyä.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Kiitos! Vastaamme tuota pikaa.

Bevir Oy